24/3/08

The Earth Hour: join us!


Από το ιστολόγιο Earth Hour Hellas:
Στις 29 Μαρτίου 2008 στις 8 το βράδυ τοπική ώρα, 30 εκατομμύρια άνθρωποι σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, όπως το Δουβλίνο, η Κοπενχάγη, το Τορόντο, το Σικάγο, η Μελβούρνη, το Μπρισμπέιν, το Τελ Αβίβ και η Μαννίλα, θα ενωθούν και θα σβήσουν τα φώτα τους για την ΄Ωρα της Γης.Στην Ελλάδα λόγω έλλειψης επίσημου οργανωτικού φορέα, το θέμα αφήνεται στα χέρια μας.Με πρωτοβουλία μιας ανεξάρτητης ομάδας νέων και σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, το νησί της Αίγινας είναι το μοναδικό μέρος στη χώρα μας που θα συμμετάσχει επίσημα στην Ώρα της Γης! Ελπίζουμε σύντομα να προστεθούν κι άλλες περιοχές της χώρας μας στην προσπάθεια αυτή!

Y.Γ. Δείτε εδώ την πρόταση από το ιστολόγιο 'Θέλω να πω μια γνώμη' για μία ιδιότυπη συμβολική συμμετοχή των blog στην Earth Hour!

2 comments:

Λευτέρης Χαμαλίδης on 26 Μαρτίου 2008 στις 5:42 π.μ. είπε...

Γιάσου Πασχάλη.
Μου αρέσουν γενικά τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είτε είναι από το διαδίκτυο ή όχι.
Θα είμαι παρόν στην πρωτοβουλία και θα το κάνω διάχυση, όσο μπορώ μέσα από το διαδίκτυο.
Θα κάνω και σχετική δημοσίευση στο δικό μου blog.
Μόνο με μαζική συμμετοχή, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες έχουν ανταπόκριση. Αλλιώς χάνονται στην καθημερινότητα και είναι σα να μη συνέβησαν ποτέ.
Η άποψη για αλλαγή του χρώματοςτου φόντου των blog για το ίδιο διάστημα, δε μου φαίνεται άσχημο, αλλά δε θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα.

Homo Sapiens on 26 Μαρτίου 2008 στις 9:23 π.μ. είπε...

@ leyteris
Eδώ άλλωστε έγκειται και η δυναμική των blog: διάχυση της πληροφορίας και δυνατότητα μαζικής κινητοποίησης. Ο ηλεκτρονικός ακτιβισμός είναι πλέον ουσιώδες στοιχείο της σύγχρονης πολιτικής.

Sponsors

Archive

 

Homo sapiens. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com