15/5/08

Bloggers Unite for Human Rights




8 comments:

tractatus on 15 Μαΐου 2008 στις 9:38 μ.μ. είπε...

Πασχάλη καλησπέρα...δυστυχώς δεν πρόλαβα να σχολιάσω τα πολύ αξιόλογα post σου λόγω φόρτου δουλειάς...αλλά απο την προσεχή εβδομάδα θα είμαι πιο συνεπής...
Εγω πάντως με την ευκαιρία των σημερινών αναρτήσεων ανέβασα ένα κείμενο για τη διαφορετικότητα...

Homo Sapiens on 15 Μαΐου 2008 στις 10:08 μ.μ. είπε...

γεια σου Ελένη,

Η απουσία σου από την blogoγειτονιά ήταν ιδιαίτερα εμφανής! Άλλωστε, στον λίγο καιρό που ασχολούμαι με το...άθλημα έχω διαπιστώσει ότι είσαι από τους πιο συνεπείς και υπεύθυνους blogger (αναγνώσεις, παρεμβάσεις, σεβασμός των αναγνωστών σου, ποιοτικός διάλογος...)
Λόγω περιορισμένου χρόνου, θα περάσω από το "Πολιτική" αύριο για να διαβάσω προσεκτικά το κείμενο και να το συζητήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρον και μαχητικό το μπλογκ. Με παρόμοιες ιδέες με τις δικές μου, δεν απορώ που με βρήκες πρώτος (και έβαλες σύνδεσμο), απλώς... σε ευχαριστώ και πράττω το ίδιο αμέσως.

Προ πολλού, έχω καταλάβει την προτεραιότητα της ανάγκης αυτής για Ενότητα πάνω από όλα, πάνω ακόμη και από κόμματα. Ετσι δεν με πειράζει καθόλου που εκφράζεις κάποιες κομματικές συμπάθειες (σε ένα κόμμα συνοθύλευμα πολλών τάσεων). Μακάρι ιδέες σαν τις δικές σου να υπερισχύσουν!

Χαιρετώ (και επανέρχομαι στο έργο της... σατιρικής κριτικής στα αγγλικά, που κάνω για ορισμένα διεθνή φαινόμενα τελευταία).

Homo Sapiens on 16 Μαΐου 2008 στις 2:14 μ.μ. είπε...

@ omadeon

Πρόσφατα, ανακάλυψα τυχαία το blog σου σε μία αναζήτηση για το συνεργατικό - συνεταιριστικό πρότυπο του Μοντραγκόν στην Ισπανία...και ομολογώ ότι είναι εξαιρετικό, οπότε μπορείς να με υπολογίσεις στους τακτικότατους αναγνώστες σου. Πιθανότατα, θα εντόπισες σχόλιό μου στον εξαιτερικό συνιστολόγο greek rider Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και σ' ευχαριστώ που έχεις εκτιμήσει και τη δική μου.

Υ.Γ. Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο για την ενότητα πάνω από όλα...Καλή συνέχεια

non journalist* on 16 Μαΐου 2008 στις 3:19 μ.μ. είπε...

καλημέρα και απο μένα!Πολύ αξιόλογο το μπλόγκ σου και συγγενές ιδεολογικά με το δικό μου, πράγμα που με χαροποιεί πολύ. Σχετικά με το ποστ τώρα, μακάρι να υπάρξει μια συντονισμένη δράση απο μπλόγκερς με σκοπό την ενίσχυση της Διεθνούς Αμνηστίας με οποιοδήποτε τρόπο. Εγώ μάλλιστα ήμουν προημερών σε μια εκδήλωση της εν λόγω οργάνωσης στην Κυψέλη όπου μίλησε ένας Κινέζος ποητής και διάβασε ποιήματα του, με τον δικό μας Τίτο Πατρίκιο..
Οι μπόγκερς λοιπόν μπορούν κ οφείλουν να ενημερώνουν για τέτοια γεγονότα και γιατί όχι να τα υποστηρίζουν κ με τη φυσική παρουσία τους..

Homo Sapiens on 16 Μαΐου 2008 στις 6:26 μ.μ. είπε...

Μικρέ μου Δημοσιογράφε,

Η πρότασή σου είναι το διακύβευμα για κάθε ενεργό πολίτη που παράλληλα αξιοποιεί το δημόσιο βήμα του blog του για να προσφέρει τη δική του -μικρή ή μεγάλη- υποστήριξη για την προώθηση ιδεών και προτάσεων προς την κατεύθυνση μίας πιο πολιτισμένης, δικαιότερης, προοδευτικότερης, καλύτερης κοινωνίας.

tractatus on 17 Μαΐου 2008 στις 10:45 π.μ. είπε...

Πασχάλη, σιγά-σιγά επανέρχομαι...υποχρεώσεις και χρόνος με απομάκρυναν απο τη συνέπεια που περιγράφεις....όμως θα επανέλθω δριμύτερη...Σας απειλώ!! :)))))

non journalist* on 18 Μαΐου 2008 στις 2:21 μ.μ. είπε...

Είδες, είμαι πολύ έξυπνος!! :)
Σe εκανα add στο Facebook..!

Sponsors

Archive

 

Homo sapiens. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com