5/8/08

BEIJING 2008: I blog for Human Rights - Take Action


Η διεθνής οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα Human Rights Watch
προωθεί δράσεις και πρωτοβουλίες για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης περί την - θλιβερή - κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα και την άσκηση ισχυρής πίεσης προς την παγκόσμια κοινότητα προκειμένου να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για μία αποτελεσματική διεθνή παρέμβαση. Η αξιοποίηση του διαδικτύου, των blog και του ηλεκτρονικού ακτιβισμού είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ενημέρωση των πολιτών και τη διάδοση της πρόσκλησης για συμμετοχή στις δράσεις της οργάνωσης.
Εφόσον επισκεφτείτε την ιστοσελίδα θα διαπιστώσετε ότι έχει σχεδιαστεί μία ειδική φόρμα επιστολής, όπου μπορεί να συμπληρωθεί από κάθε πολίτη και να σταλεί στον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Jacques Rogge.Εδώ, μπορείτε να δείτε μία λίστα με τα κυριότερα προβλήματα παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα.

Η Οργάνωση θεωρεί ότι η συμμετοχή των blogger στη διαδικασία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών είναι εξόχως σημαντική και ως εκ τούτου απευθύνει πρόσκληση σε όλους να συμμετέχουν στην "καμπάνια" I blog for human rights, τοποθετώντας το σχετικό εικονίδιο στο blog ή/και στις σχετικές με τα ανθρώπινα δικαιώματα αναρτήσεις.
Εφόσον δεν μπορούμε πλέον να αποφύγουμε την εμπορευματοποίηση των Αγώνων, ας διασώσουμε τουλάχιστον τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την ανάρτηση για τη διάδοση του μηνύματος.

Sponsors

Archive

 

Homo sapiens. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com