1/9/10

Ιστορίες επιτυχίας & καινοτομίας: η έμπνευσή μας στην κρίση


Επιστροφή στο blogging με αναφορά σε μία πρωτοβουλία του facebook!

Με την υποστήριξη καλών φίλων δημιουργήθηκε στο facebook το group "Ιστορίες επιτυχίας & καινοτομίας: η έμπνευσή μας στην κρίση". Στόχος είναι η συγκέντρωση ενός αξιόλογου υλικού και η ενημέρωση για θέματα έρευνας, καινοτομίας, επιχειρηματικότητας, καλών πρακτικών και ευρύτερα δημιουργικών πρωτοβουλιών.
Μεταφέρω εδώ την περιγραφή του group.

"Κόντρα στην επίμονη medioκατάθλιψη, στην απαισιοδοξία και στις αρνητικές επιπτώσεις της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, υπάρχουν στη χώρα μας εξαιρετικές περιπτώσεις επιτυχίας, καινοτομίας και δημιουργικότητας που παραμένουν στην αφάνεια και -προφανώς- βρίσκονται εκτός επικαιρότητας. Στο group αυτό μπορούμε να συγκεντρώσουμε δράσεις, πρωτοβουλίες, γεγονότα, προσωπικότητες και επιτυχίες που μπορούν να εμπνεύσουν και να δείξουν ότι υπάρχει -συχνά- και η "φωτεινή" πλευρά των πραγμάτων."


Μπορούμε να τα λέμε κι εκεί.

1 comments:

CV CLINIC on 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7:52 μ.μ. είπε...

Κόντρα στο γενικευμένο κλίμα ψυχολογικής απαισιοδοξίας και οικονομικής ύφεσης προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να επιβιώσουν.

Παρακολουθούμε τις ιστορίες επιτυχίας & καινοτομίας με μεγάλο ενδιαφέρον και ως πηγή έμπνευσης.

 

Homo sapiens. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com